Et smukt lys i mørket

Der er ingen vej uden om, efteråret er over os og det bliver hurtigere mørkt om aftenen. Det kan man jo mene meget om, træthed, vinterdepression, alt for meget tøj…….. Men der er nu også noget hyggeligt over denne årstid – gåture i de smukke farver i naturen og så hjem og hygge med levende lys, varm cacao og en god bog. Herhjemme er der tradition for at de fine stjernelamper kommer op og hænge når aftenerne bliver længere og mørkere, og det ser bare super hyggeligt ud. Vi har en ikke-julet der hænger fra nu og frem til en gang i november, som bliver erstattet af en fin hvid med masser af glimmer, når vi går i juleselvsving. Stjernelamperne vi fører hos Sille & Sylvester er de originale earth friendly Starlightz, som er designet rundt omkring i verden og håndlavet i Indien i et “Human Collaboration” projekt. Vil du se vores store udvalg af stjernelamper?

Stjernelampe stjerne med lys til vindue

Picture 187

Picture 067

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s