Sødt lille vægskab

Så er endnu et fint lille maleprojekt færdigt. Det lille vægskab fandt jeg på en “loppegård” på Falster i en ret afskallet tilstand. Nu har det fået Dusty Green kalkmaling, er blevet slebet let på kanterne og har fået lysebrun voks. Ret fint hvis jeg selv skal sige det 🙂 Og det bedste af det hele er, at tørretiderne er så korte, så det hele kan nås på en dag. Nu skal jeg bare have fikset låsen eller fundet en gammel nøgle der passer 🙂 Du kan finde og købe alle Vintage Paint produkterne til kalkmaling i shoppen.

De fine dekopage æsker er lavet på vores Workshop i Kalkmaling, hvor du dels maler dit eget lille møbel efter eget valg samt maler og dekorerer en fin æske – du kan her læse mere om vores Workshop i kalkmaling

 

vaegskab i dusty green

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s