Adventstage af kopper

Dette er virkelig en sød, enkel og ret praktisk ide. Lav den sødeste adventstage af 4 kopper, kom lidt oasis i hver kop og stik en lysholder til bede- og kronelys ned i oasisen. Pynt med mos og lidt pynt i form af lidt sødt bånd, kanelstang eller en enkel lille glaskugle. Laver 4 stk. til en anderledes adventstage eller bare 1-2 stykker som sammen vil pynte på et hvert bord i december. De fine kopper her på billedet er fra Ib Laursen og kan fås i røde striber eller hjerter – du kan købe dem hos Sille & Sylvester sammen med lysholderne. Og så kan kopperne jo bruges resten af året til god kaffe 🙂

 

Trend330_1591-00_4171-01_5769-18_1841-33

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s